MagicSpam isn't working

Welcome to MagicSpam Pro for cPanel WHM! A better spam protection in an easy to use cPanel WHM Module. Visit here for support, frequently asked questions, wishlists and discussion groups on this great module to make life with cPanel WHM that much simpler.

Moderators: wizard, magicspam

Post Reply
mhojreh
Posts: 2
Joined: Tue Feb 19, 2019 10:45 am

MagicSpam isn't working

Post by mhojreh » Tue Feb 19, 2019 10:56 am

The Dashboard isn't updating the graph and we are also getting a ton of spams. I tried to to uninstall MagicSpam for the purpose of reinstalling it, however, Cpanel did not find it. Any possible solution is appreciated.

magicspam
Posts: 1224
Joined: Tue Oct 28, 2008 2:27 pm

Re: MagicSpam isn't working

Post by magicspam » Wed Feb 20, 2019 6:18 pm

Hello mhorjeh,

Thank you for your post.

We are sorry to hear you ran into an issue with MagicSpam and we will work with you to have this resolved.

To start the troubleshooting process, could you please let us know if the MagicSpam Protection Status under Settings -> System currently disabled? If you click 'Disable Protection' followed by 'Enable Protection', is there an error message?

Please provide a screenshot of your MagicSpam Dashboard page and any error messages.

In addition, could you fill us in on these details about your platform:

- MagicSpam Version

- Operating System and Version

- Operating System Architecture (32 bit or 64 bit)

- WHM/cPanel Version

- MTA (Qmail, Postfix, Exim)

Lastly can you please let us know if there is any error messages when you try to uninstall MagicSpam PRO using:

rpm -e magicspampro-cpanel

Thank you mhorjeh.
-- MagicSpam Support Team --

mhojreh
Posts: 2
Joined: Tue Feb 19, 2019 10:45 am

Re: MagicSpam isn't working

Post by mhojreh » Tue Feb 26, 2019 3:56 pm

- No error messages when I go from disable protection to enable protection.
MagicSpam Pro Version: 2.1
CLOUDLINUX 6.9 [Web]
64 bit Architecture
Version 78.0.12
Exim
No errors during uninstall (It is now uninstalled)

Thanks,
Mark

magicspam
Posts: 1224
Joined: Tue Oct 28, 2008 2:27 pm

Re: MagicSpam isn't working

Post by magicspam » Wed Feb 27, 2019 3:06 pm

Hello Mark,

Thank you for your reply.

Not that the MagicSpam has been uninstalled, please reinstall it using the latest available MagicSpam version for your system from our download site:

https://www.magicspam.com/download/

Once you have reinstalled, please let us know if the issue is resolved or if you need any further assistance.

Thank you Mark.
-- MagicSpam Support Team --

Post Reply

Return to “MagicSpam Pro for WHM/cPanel”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests