After update MagisSpam, there is a internal server error 500

This is the area for a general support questions, discussions and information that you can read and share. Post your experiences, stats and tricks and tips that are not covered elsewhere. Remember, for questions please search the FAQ first, as your question may already be answered.

Moderators: wizard, magicspam

Post Reply
musu
Posts: 3
Joined: Tue Aug 01, 2017 7:55 am

After update MagisSpam, there is a internal server error 500

Post by musu » Tue Aug 01, 2017 7:59 am

Hello,
My problem is the following:
After update MagisSpam, there is a internal server error 500 and the screen stays blank.
I already uninstall and reinstall MagicSpam. The installer says, everithing was ok.

Can anyone help me with this?

magicspam
Posts: 966
Joined: Tue Oct 28, 2008 2:27 pm

Re: After update MagisSpam, there is a internal server error 500

Post by magicspam » Tue Aug 01, 2017 12:09 pm

Hello musu,

Thank you for your post.

We are sorry to hear you ran into an issue with MagicSpam and we will work with you to have this resolved.

Could you please provide a screenshot of any error messages you have encountered and let us know how did you upgrade your MagicSpam?

In addition, could you fill us in on these details about your platform:

- MagicSpam Version

- Operating System and Version

- Operating System Architecture (32 bit or 64 bit)

- WHM/cPanel Version

Please let us know if you have any questions in the meantime.
-- MagicSpam Support Team --

musu
Posts: 3
Joined: Tue Aug 01, 2017 7:55 am

Re: After update MagisSpam, there is a internal server error 500

Post by musu » Wed Aug 02, 2017 12:08 pm

Hello,
thanks for your help.
MagicSpam version: magicspam-cpanel-2.0.3-4-rhel564-cpnl11.x86_64
Operating system: CENTOS 5.11 x86_64 standard – jarvis WHM 56.0 (build 51)
ScreenShot-001-small.jpg
ScreenShot-001-small.jpg (130.06 KiB) Viewed 885 times

magicspam
Posts: 966
Joined: Tue Oct 28, 2008 2:27 pm

Re: After update MagisSpam, there is a internal server error 500

Post by magicspam » Wed Aug 02, 2017 2:30 pm

Sorry to hear that you encountered issues with the release. We actually just released an updated version 2.0.3-4.1 which addresses a DNS related issue, but may also resolve this issue for you. Could you please try upgrading to 2.0.3-4.1 (should be able to go to the Alerts page and click on 'Upgrade Now' in the newly posted upgrade notification).

If you still encounter this same issue, would you be able to provide us with the output of:

ls -al /etc/localtime
ls -al /usr/share/zoneinfo
ls -al /etc/timezone
ls -al /etc/sysconfig/clock

Also, are you running SELinux or CageFS by any chance?

Please note as well that you should give some strong consideration to upgrading your Operating system. CentOS/RHEL5 are now considered EOL.
-- MagicSpam Support Team --

musu
Posts: 3
Joined: Tue Aug 01, 2017 7:55 am

Re: After update MagisSpam, there is a internal server error 500

Post by musu » Thu Aug 03, 2017 2:15 am

Hello again,
many thanks for your kind help.
The updated version of the installer solved my problem.
Now it's working properly.
Thanks again.

magicspam
Posts: 966
Joined: Tue Oct 28, 2008 2:27 pm

Re: After update MagisSpam, there is a internal server error 500

Post by magicspam » Thu Aug 03, 2017 11:53 am

Hello musu,

You are very welcome and thank you for letting us know.

Please let us know if you have any further questions and have a great day!
-- MagicSpam Support Team --

Post Reply

Return to “General Discussions and Support Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron