Unable to activate MagicSpam on single domain

This is the area for a general support questions, discussions and information that you can read and share. Post your experiences, stats and tricks and tips that are not covered elsewhere. Remember, for questions please search the FAQ first, as your question may already be answered.

Moderators: wizard, magicspam

Post Reply
vorden
Posts: 2
Joined: Sat Jul 16, 2016 3:53 am

Unable to activate MagicSpam on single domain

Post by vorden » Sat Jul 16, 2016 4:07 am

1. Customer logs into Plesk Control Panel
2. Customer clicks on MagicSpam Icon
3. Customer sets Status to ON
4. Customer Clicks Save
5. Green notification "Saved" with green tick
6. Page refreshes
7. Status remains on OFF

I have seen that this issue was posted last year in 2015 however the post seems to end without there being a resolution.

Please can we resolve this issue as soon as possible as I cannot provide customers access to software which is not working as it creates many support requests to resolve the issue.

Many Thanks

magicspam
Posts: 966
Joined: Tue Oct 28, 2008 2:27 pm

Re: Unable to activate MagicSpam on single domain

Post by magicspam » Mon Jul 18, 2016 11:47 am

Hello vorden,

Thank you for posting on the MagicSpam support forum.

We updated this topic in a different thread, you can find it here:

http://forums.magicspam.com/viewtopic.p ... 6&start=10

Thank you for supporting MagicSpam.

-- MagicSpam Support Team --
-- MagicSpam Support Team --

Post Reply

Return to “General Discussions and Support Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron